Представителите на няколко зодии остават завинаги в сърцата ни, но едва

...
Представителите на няколко зодии остават завинаги в сърцата ни, но едва
Коментари Харесай

Трите зодии, които разбиват сърца

Представителите на няколко зодии остават вечно в сърцата ни, само че едвам откакто са ги разрушили. Те рядко го вършат преднамерено или за да ни наранят. Просто са такива, страхотни, неповторими и жестоки. Ето кои са те:

Скорпион

Всички знаем за скорпионите – извънредно самовлюбени, доста буйни любовници и същински разбивачи на сърца. Мъжът скорпион може елементарно да бъде прелъстен, само че доста мъчно ще получиш от него освен това от една незабравима нощ.

Близнаци

Близнаците имат необикновен сексапил, те ще ти завъртят главата за доста малко време. Мъжете от тази зодия постоянно се разсейват, не могат да стоят на едно място, а още по мъчно да останат с една дама до себе си. Рано или късно те ще покажат същинската си същина и ще разбият сърцето ти.

via GIPHY

Козирог

Само който не е бил с козирог, не знае защо става въпрос. В началото ще ти е доста мъчно да се доближиш до представителя на тази зодия. Когато го направиш те чака една невероятна случка, изпълнена с завършения и доста пристрастеност. Накрая обаче твоето сърце ще бъде разрушено, а козирогът ще продължи напред, без даже да се обърне и да ти каже „ довиждане “.

А на теб представителите на кои зодии са ти разбивали сърцето? Можеш да ни разкажеш в нашата, където ще откриеш и още доста любопитни истории:)

И още за зодиите и по какъв начин обичат:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР